Over ons

OnzeKlassetuin.nl is een initiatief van Stichting Visiria in Twisk. Doel is om de groenbeleving bij jonge kinderen te stimuleren. Op dit gebied zoeken we graag samenwerking met anderen. We wisselen graag informatie uit en staan open voor opdrachten die te maken hebben met groeneducatie.

Gebruik van de site en de informatie is gratis. Citeren van kleine stukjes tekst mag, mits met bronvermelding.

Wij hebben naar onze indruk goede afspraken gemaakt voor gebruik van teksten, foto’s etc. op de site. Bij sommige foto's heeft de maker specifieke eisen gesteld aan het gebruik ervan. U kunt in die gevallen via de foto's doorklikken naar de site waar meer informatie over de maker en de gebruiksrechten te vinden is. Mocht u toch menen onjuistheden / onzorgvuldigheden te signaleren: reageer dan even!

Op deze site is dankbaar gebruik gemaakt van foto's die we op www.flickr.com aantroffen. U treft daar een square foot garden "group" aan. Onze dank in het bijzonder aan Katharine Hartman (manysmiles) en Kate (KateAZ) voor hun prachtige foto's. Ga hier naar de betreffende group op flickr.com.

Verder zijn veel foto's op deze site afkomstig van de Mediabank van het Groentenfruitbureau en van Plantscope. Ook daarvoor onze dank.
Uiteraard ontvangen we graag Nederlands materiaal van u als gebruiker van deze site. Hebt u foto's voor deze site? Laat het ons weten. We plaatsen ze graag.

Natuurlijk kost de ontwikkeling van de site en het onderhoud daarvan geld. Steun is welkom en we zijn onze sponsors zeer erkentelijk.

Kijk ook eens op:

Contactinformatie:
Stichting Visiria
Fostedina 2
1676 EA Twisk
Telefoon: 0227 542464
E-mail: meedoen @ OnzeKlassetuin.nl
Website: www.OnzeKlassetuin.nl

Terug